Сторінка 2 – Відгуки - Swanson, насіння чіа повного спектру, 400 мг, 60 капсул - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 15.06.2023
413
2
0
10
Опубліковано 5.11.2023
121
0
13
205
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Опубліковано 6.03.2024
307
0
25
162
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Російська

Завдяки сайту IHerb відкрила для себе ще один суперфуд - насіння шавлії іспанської або чиа, яке вже давно дуже популярне в країнах Південної Америки завдяки своїм корисним властивостям і багатому складу цінних для організму нутрієнтів. Чия великий обсяг нерозчинної клітковини, яка швидко насичує. Тому насінням можна замінювати калорійніші страви. Рослинні волокна полегшують роботу кишківника, очищають шкідливі речовини, сприяють формуванню здорової мікрофлори. Завдяки цьому метаболізм пришвидшується, травлення покращується. Крім того, завдяки антиоксидантним властивостям насіння зміцнюється імунітет. Тож новою добавкою я залишилася задоволена. Замовлення прийшло швидко, у цілій упаковці, капсули невеликі, всередині подрібнена маса насіння, світлого кольору, з приємним смаком. Якість інгредієнта на висоті. Вміст капсул можна висипати у смузі, кефір та інші напої. Користь безперечна! Рекомендую!

Опубліковано 22.03.2024
171
0
0
13
Підтверджена купівля
Відгук, який отримав винагороду
Автоматичний переклад із мови: Індонезійська

корисний для здоров’я з безсумнівною якістю з натуральними інгредієнтами та пропорційним розміром із терміном придатності до одного року з герметичною упаковкою та природними перевагами корисний для дієти з вмістом вільних радикалів хороший як антиоксидант із застосуванням для запобігання окисним захворюванням із чудовим смаком. Це мій відгук, сподіваюся, він стане в нагоді для фітнесу та спорту як доповнення до тренувань. Як сироватка з правильною дозою, вона корисна для відновлення організму та підтримки витривалості, корисна для детоксикації організму та може збільшити енергію. Сподіваюся, це допоможе у виборі продукту для щоденного використання, повного властивостей для запобігання наслідкам дефіциту. Сподіваємось, це може допомогти у виборі високоякісних продуктів із вмістом мінералів, які можуть зменшити симптоми хвороби за регулярного використання. Сподіваємось, це стане в нагоді у виборі якісних продуктів, що містять олію крику та омегу, запобігання холестерину, збереження здорового волосся та запобігання запаленням, зміцнення серця. Змішані суперфуди корисні для поліпшення стану організму.