Сторінка 1 – Відгуки - Madre Labs, Body Butter, Crème Brulee, Moisturizing with Argan & Marula Oils + Shea Butter, 7 oz. (198 g) - iHerb
Налаштування оновлено для цього сеансу. Щоб назавжди змінити налаштування облікового запису, перейдіть у розділ Мій обліковий запис.
Нагадуємо, що ви можете в будь-який момент оновити регіон або мову в розділі Мій обліковий запис.
> <>
Натисніть, щоб переглянути нашу Заяву про доступність
checkoutarrow
UA

Оцінки й відгуки покупців





Опубліковано 4.11.2016
740
1 337
106
14 325
Підтверджена купівля
Автоматичний переклад із мови: Російська

у цього крем-олії ЛЕГКА ПОВІТРЯНА КОНСИСТЕНЦІЯ, СХОДЯЧА НА ЗБИТІ ВЕРШКИ. Яке ж було моє здивування, коли це легке суфле виявилося насиченим поживним баттером! Миттєво улагоджує і живить шкіру, надовго усуваючи відчуття сухості і залишаючи шкіру наживленою, плівки не залишає. Відмінний варіант для зими, а також для теплої пори року для сухої шкіри. Добре розподіляється по шкірі після душу, при цьому вбирається не дуже швидко, але для мене це швидше плюс, т.к. СВІДЧИТЬ ПРО НАТУРАЛЬНИЙ СКЛАД. У мене є 2 батери Madre Labs - "Крем-брюле" і "Цитрусовий сплеск". «Крем-брюле» має тонкий приємний аромат ванілі з квітковими нотами, дуже схожий на аромат крему для тіла Devita, Shea Butter Brulée, Tahitian Vanilla Bean. Він не схожий на запах ваніліну із пакетика, це саме аромат стручків ванілі. «Цитрусовий сплеск» трохи розчарував – чекала приємний натуральний аромат, але цитруси (на мій погляд – суміш лимона, апельсина, мандарину, грейпфруту) у ньому якісь хімічні. Щоправда, через деякий час цитруси відступають на другий план і починає проявлятися приємний квітковий аромат. Через пару годин аромат практично зникає (точніше сказати не можу – наношу крем-масло увечері перед сном, вранці аромату вже немає. Спати, до речі, не заважає). Упаковка крем-олії дуже симпатична; під кришкою банку запечатана захисною мембраною – при пересиланні не виллється. На денці є термін придатності. Склади всіх батерів ідентичні, розрізняються лише аромати. Крім ароматизатора, інгредієнти майже всі натуральні - олії: соняшнику, арганова, марули, ши, какао; екстракти: шипшини, зеленого чаю, папайї, обліпихи, ромашки, дикої вишні, розмарину. Арганове масло містить жирні кислоти, бета-каротин, вітаміни F, Е, антиоксиданти. Воно має властивість проникати глибоко в шкіру. Арганова олія чудово живить і зволожує шкіру, усуває сухість і лущення, насичує шкіру поживними речовинами, підвищує її пружність, розгладжує дрібні зморшки, допомагає запобігти утворенню розтяжок, чинить протизапальну та антиалергічну дію. ОЛІЯ МАРУЛИ має у складі вітаміни С та Е, жирні кислоти омега-6 та омега-9. Діє як антиоксидант, зволожує, живить, регенерує, зберігає гідроліпідний баланс шкіри; особливо підходить для сухої шкіри. Має заспокійливу дію, знімаючи почервоніння та роздратування. ОЛІЯ ШИ багате на вітаміни А, Е і F. Воно має регенеруючі властивості, активізує синтез колагену, підвищує пружність шкіри, оберігає її від зневоднення. Масло ши має захисні властивості, в тому числі і від ультрафіолетового випромінювання. Ефективно при акне (вугрової висипки), лущення, подразненні шкіри. До складу МАСЛА КАКАО входять корисні жирні кислоти, бета-каротин, таніни, метилксантини*. Масло какао добре живить і зволожує шкіру, особливо суху, знімає подразнення та лущення, тонізує шкіру, підвищує пружність і еластичність.